ADRES: Koolakker 62, Kuurne

ONZE SPECIALITEIT: MAATWERK

KEUKENS EN BADKAMERS

U wil een nieuwe keuken of badkamer of bent aan renovatie toe? Dieter Deboosere tekent een persoonlijk ontwerp op maat in een stijl die bij u past.
Alle maatmeubelen en renovaties worden uitgevoerd met materialen van hoge kwaliteit, na afspraak van een duidelijke en eerlijke prijs.

Alle productie gebeurt in eigen atelier met de recentste technieken en machines, zodat nauwkeurigheid en precisie is verzekerd voor uw maatwerk.
Uw keuze van materialen en stijl voor uw project realiseren wij vakkundig in een project waar u trots op bent.

Uw tevredenheid is wat Deboosere interieurinrichting wenst te bereiken.

WANDEN & KASTEN OP MAAT

Alle berging in het huis benut u best optimaal. Meestal kan dit niet met een standaard wandkast. Met maatkasten / kastwanden op maat krijgt u een zee van ruimte.

Iedere werkruimte heeft nood aan kasten met veel ruimte en structuur. Maatwerk voor berging en organisatie maakt het leven makkelijker in iedere ruimte: van slaapkamer, bureau en bijkeuken tot in de garage.

Interieur Deboosere schept orde in de chaos door de bergruimte in uw woning te optimaliseren en uw leefkwaliteit te verhogen.

HAARDWAND / TV MEUBEL

Het valt niet altijd mee tv / hifi te integreren met bergruimte in de woonkamer. Een haardwand of tvmeubel op uw maat biedt hier een elegante oplossing.

Wenst u een origineel meubel, maar vindt niet wat u zoekt in de winkels? Dan is een eigen meubel op maat misschien voor u de juiste oplossing. Een stijl die bij u past in materialen van hoge kwaliteit aan een eerlijke prijs - daar staan we voor.

Deze unieke persoonlijke touch zorgt voor originaliteit en een meerwaarde voor uw interieur.

TIMMER & SCHRIJNWERK BUITEN

Dieter Deboosere werkt passioneel met hout. Dit betekent ook dat u op hem beroep kan doen voor alle schrijnwerk en timmerwerk aan de buitenkant van de woning.

Terrassen, leuningen, skeletconstructies of overkappingen worden volgens de regels van de kunst opgebouwd en afgewerkt. De keuze van de juiste materialen is essentieel voor een duurzame oplossing. We begeleiden u graag bij de realisatie van uw project.

VOLLEDIGE RENOVATIE

Sommige ruimtes moeten nodig volledig worden aangepakt of zelfs een nieuwe bestemming krijgen. Niet iedereen is even handig of beschikt over de nodige technische vakkennis om een renovatiegoed te laten verlopen.

Soms doet u best beroep op een vakman: de expertise van Dieter Deboosere zorgt ervoor dat uw renovatie vlot verloopt en perfect wordt afgewerkt.

Een vlotte verwerking van gyproc en hout in uw project brengt de renovatietijd tot het afgesproken minimum, dit voor een eerlijk afgesproken prijs. 

GRAAG EEN PRIJS VOOR UW MAATWERK?

Schakel dan nu door naar de contactpagina voor een vrijblijvende afspraak.